Hud

Dessa 5 saker påverkar din hud obemärkt

Fem saker som påverkar din hud

Hemligt drömmer vi alla om att ha en persika. Det är därför vi smeder vår dag kräm och dagskrämer och skrubber tills vi släpper. Men medan du lägger dina pengar och energi i dessa skönhetsritualer, finns det många andra saker du kan göra för en strålande hud.

Du inser nog inte det, men ett antal dagliga vanor och handlingar påverkar också din hud. Vilka Vi har listat dem för dig.

Har du någonsin tänkt på det här?

1. Att vara på vägen
Oavsett om du kör, cyklar eller går: du kan inte undgå luftföroreningar. Detta påverkar din hud mer än du kanske tänker först. Men gå bara över: ultraviolett strålning, avgaser och cigarettrök finns runt oss. De spelar en viktig roll i huden åldrande processen. Du kan skydda din hud mot detta med speciella produkter som innehåller antioxidanter och hyaluron. De stoppar hudens åldrande och förhindrar rynkor.

2. äta socker
Okej, vi visste redan att äta socker inte är så bra för dig. Men visste du också att det påverkar din hud? När du äter för mycket socker får du ganska fina linjer i ansiktet och en tråkig och tråkig hud. Du behöver inte förbjuda allt socker från din kost just nu, lite mindre gör skillnaden.