Tema till fest uthyrning för ditt evenemang? Underhållningsbyrå Evenses har olika roliga temafester tillgängliga för små och stora grupper. Boka ett temaparti på Evenses underhållningsbyrå och garanteras en lyckad kväll full av underhållning, musik och show. Interaktiv, mysig och atmosfärisk. Titta vidare på möjligheterna.

På en temafest känner gästerna omedelbart vilken tid det är! Stämningen är rätt i och dans är mycket lättare om du är oigenkännlig …. Ett 70-talets personalparti, en holländsk fest för sportklubben, ett hippieparti för grannklubb: vi har helt arrangerade temafester i alla former och storlekar.

Vi tar hand om alla våra temapartier internt. Om du bokar en temafest för din händelse med oss, kommer vi till dig och inte ett företag som anställts av oss! Vi erbjuder alla våra temafester på basis av 4 timmar inklusive ljud, ljus och dekoration i det tema som du valt.

Interaktiv underhållning

Inte bara åtgärder från vår sångare / underhållare och DJ, men också interaktion med gästerna! En frågesport, galna spel och karaoke. Vi drar ut alla stopp för att få alla på dansgolvet.

En temafest ger de bästa minnena (och bilderna) och är naturligtvis en möjlighet att lära känna dina grannar, kollegor och vänner på ett helt annat sätt.